Jobba hos PAN Trading

1 Lediga Tjänster

 1. Tjänst: Verkstadschef Visa TjänstX

  ARBETSBESKRIVNING

  Ansök Tjänst

  Kommun: Upplands-Bro
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning


  Kvalifikationer

  Arbetslivserfarenhet Meriterande
  Verkstadschef - 1-2 års erfarenhet
  Körkort - Krav B


  Om jobbet

  Pan Trading Machinery fortsätter sin framgångsrika tillväxtresa och söker nu en ny verkstadschef. För att lyckas i rollen som verkstadschef hos oss ser vi gärna att du har en fordonsteknisk (eller liknande) utbildning i grunden, och har du erfarenhet från att ha arbetat med entreprenadmaskiner är det starkt meriterande. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att leda andra medarbetare till framgång. Vi lägger dock stor vikt vid din personlighet, och du som söker ska vara driftig och stimulerad av en roll där du får möjlighet att utveckla och ta ansvar.


  Arbetsuppgifter

  Målet med din roll är planera, styra och övervaka den dagliga driften i vår verkstad så att produktionsflödet, från inkommande till säljfärdig maskin, blir så effektivt som möjligt. Rollen innebär personalansvar för medarbetare i verkstad, tvätthall, på gårdsplan, de som arbetar i fält och viss administrativ personal. Därmed är resurs- och kompetenssäkring, utveckling- och engagemang av personal viktiga arbetsuppgifter som ingår i den här rollen.

  Verkstadschefen har det övergripande ansvaret, vilket för oss innebär att du bidrar till en framgångsrik verkstad genom att ständigt förbättra och utveckla rutiner samt se till att det är en trygg och stimulerande arbetsmiljö. Du blir en nyckelspelare i ett team där vi både på egen hand och tillsammans hjälps åt att nå mål och avsluta arbeten.

  Arbetet sker i nära samarbete med och rapportering till företagsledningen.


  Om dig

  Du som person är prestigelös, vågar ta egna initiativ och klarar av att hantera och slutföra arbetsuppgifter även när det är ”många bollar i luften”. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och är öppen för att ta emot andras. Vidare är du lyhörd och mån om att skapa de bästa förutsättningarna för att dina medarbetare ska lyckas i sina respektive roller, eftersom du vet att alla roller är viktiga för att verkstaden ska lyckas som helhet. Givetvis är du en god förebild för dina medarbetare.

  Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt samt goda datorkunskaper. Att du kan arbeta i MS Office miljö är en självklarhet.


  Om Pan Trading & Koncernen

  I över ett kvarts sekel har Pan Trading & Rental försett små och stora företag inom bygg- och anläggningssektorn med kvalitativa anläggningsmaskiner, tillbehör, reservdelar och rivningsutrustning. Vi försöker att alltid leverera lite mer än vad vi lovat och vi tycker att det är viktigt att ingenting på förhand är omöjligt. Vår högsta prioritet är att etablera långsiktiga och professionella relationer med våra kunder för att fortsätta vara en nyckelsamarbetspartner för yrkesverksamma inom bygg- och anläggningssektorn.

  Verksamheterna ingår i en familjeägd koncern som haft en kraftig tillväxt och god lönsamhet de senaste åren. Vi sitter i egna och nybyggda lokaler i ett expansivt område i Kungsängen och bolagens kunder utgörs av företag i framför allt Sverige, Norden och Europa.

  Pan Trading är ett av Nordens ledande bolag vad gäller försäljning av begagnade entreprenadmaskiner. Vi anser oss ha en av Stockholms mest kompletta verkstäder för att ta hand om entreprenadmaskiner både internt och externt. De varumärken på maskiner vi främst arbetar med är Caterpillar och Volvo, men vi arbetar också med andra varumärken som t ex Hitachi, Liebherr, Komatsu, Doosan, Eurocomach, m.fl.

  Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

  Ansök Tjänst

Hos oss får du aldrig tråkigt!

Vi vill att alla ska tycka om att gå till jobbet. Att alla ska känna sig delaktiga på arbetsplatsen och att alla får utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss händer det alltid mycket och vi tycker om att ta egna initiativ och komma med smarta lösningar.

Vill du veta mer om vad vi gör och hur vår arbetsplats ser ut? Skicka in en spontanansökan, slå oss en signal eller kom ut till Kungsängen och morgonfika med oss!

Moderna lokaler

Vår 2000 kvm stora, fullt utrustade verkstad och arbetet som utförs här är själva motorn i vår verksamhet. Det är här vi inspekterar, reparerar, servar och lyssnar på radio.

Härliga medarbetare

Här jobbar ett gäng grymma problemlösare med kunskap och förutsättningar för att hantera de allra flesta typer av utmanande arbetsuppgifter.

Alltid uppdaterade

Vi arbetar med en toppmodern maskinpark med marknadens ledande tillverkare och vi går löpande på relevanta vidareutbildningar för att hålla oss ajour med det absolut senaste inom branschen. 

Spontanansökan

Fyll i formuläret och bifoga CV, personligt brev och andra dokument så återkommer vi så snart vi kan!

Integritetsinställningscenter

Necessary

Advertising

Analytics

Other