Om PAN Trading

”I över ett kvarts sekel har Pan Trading & Rental försett små och stora företag inom bygg- och anläggningssektorn med kvalitativa anläggningsmaskiner, tillbehör, reservdelar och rivningsutrustning.”

Vår filosofi

Vi försöker att alltid leverera lite mer än vad vi lovat och vi tycker att det är viktigt att ingenting är omöjligt.

Vår högsta prioritet är att etablera långsiktiga och professionella relationer med våra kunder för att fortsätta vara en nyckelsamarbetspartner för yrkesverksamma inom bygg- och anläggningssektorn.

Vår filosofi är att ingenting är omöjligt!

Lokaler

I våra nybyggda lokaler i Kungsängen lagerför vi regelbundet ca 150 av de mest efterfrågade och tillförlitliga maskinerna på marknaden. Volvo, Caterpillar, Hitachi, Komatsu, Doosan och Take-Job, för att nämna några. 

Vi erbjuder flexibla och kundanpassade lösningar med stora valmöjligheter mellan lång -och korttidsuthyrning, uthyrning med köpalternativ, inbyte av maskiner, samt köp och finansiering av nya maskiner.

Vår historia

Mitt under 90-talets brinnande finanskris tog Pan Tradings grundare Sokrates Tsiaras examen från Uppsala universitet och fann sig då i en situation där få företag hade möjlighet att nyanställa och där arbetslösheten var hög.

Han beslöt sig för att ta saken i egna händer och såg möjligheterna i att exportera maskiner från Sverige för att möta upp den höga efterfrågan utomlands.

När finanskrisen så vände och ekonomin börjat stabiliseras, hade tre fjärdedelar av alla anläggningsmaskiner som fanns i Sverige före krisen gått till export utomlands och svenska företag var i stort behov av nya maskiner. Sokrates började då importera tillbaka maskiner till den svenska marknaden från bland annat Tyskland och Holland.

Vid millennieskiftet fick Pan Trading sin första maskinagentur och har sedan dess fortsatt att hyra ut, sälja och köpa in maskiner, både nationellt och globalt. I dagsläget är vi 25 medarbetare och resan fortsätter!

Undrar du något?

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Ring, maila eller fyll i formuläret så svarar vi så snabbt vi kan!

Telefon VXL

+46 (0) 87646110

E-post

info@pantrading.com

Integritetsinställningscenter

Necessary

Advertising

Analytics

Other