Rivningsutrustning från Okada

I över 75 år har Japanska Okada tillverkat slitstark och högpresterande rivningsutrustning och namnet Okada har i många kretsar blivit synonymt med termen för rivning.

Om Okada

Okada har en ledande ställning på marknaden och tillverkar rivningsutrustning såsom hydrauliska hammare, crushers och saxar gjorda för att klara de mest krävande arbetsförhållandena, och allt enligt de absolut högsta kvalitetskriterierna.

Okada kombinerar i sina produkter den senast tillgängliga teknologin med att ständigt utveckla nya och patenterade produkter.

Senaste exemplet är den första crushern någonsin som har en magnet som är speciellt designad för att hantera och samla in armeringen ifrån den pulveriserade betongen.

Sortiment

Genom vårt partnerskap med Okada kan vi erbjuda hela serien med Okada-produkter till den svenska marknaden. Detta omfattar bland annat hydrauliska hammare från 55 till 5600 kg, crushers av alla sorter och användningsområden (pulveriserare, magnetpulveriserare, betongsaxar, stålsaxar, multisaxar) från 160 till 9700 kg, samt Sorteringsgripar från 225 till 2500 kg.

Lager

I vårt lager finns det alltid ett stort antal Okada-produkter tillgängliga samt ett fullständigt reservdelslager för snabbast möjliga service till våra kunder. När vi har hjälpt er att välja den rätta utrustningen utför vi även en ordentlig installation och konfiguration av utrustningen på er maskin.

Undrar du något?

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Ring, maila eller fyll i formuläret så svarar vi så snabbt vi kan!

Telefon VXL

+46 (0) 87646110

E-post

info@pantrading.com

Integritetsinställningscenter

Necessary

Advertising

Analytics

Other